Izašao je INOVA TeleCAD-GIS 2018.

TeleCAD-GIS je softverski paket za izradu glavnih projekata i dokumentacije izvedenog stanja kablovske kanalizacije i optičkih, bakarnih i koaksijalnih mreža. Koncipiran je na AutoCAD platformi. Dokumentacija izrađena u programskom paketu TeleCAD-GIS je upotrebljiva za telekom operatera u procesima planiranja, projektovanja, izrade katastra te održavanja TK infrastrukture kojom gazduje.

Opširnije...

Šta je novo u Revitu 2019?

Autodesk Revit 2019
Pred nama je nova verzija najpopularnijeg BIM (Building Information Modeling) softverskog rješenja. Revit kao multidisciplinarna aplikacija za kreiranje 3D modela obogaćenih informacijama donosi nove funkcionalnosti u svim fazama izgradnje virtuelnih prototipa arhitektonsko građevinskih objekata.

Opširnije...

Šta je novo u Civil 3D 2019?


Izašao je novi Civil 3D. Nove i unaprijeđene funkcije poboljšavaju dizajn i radne procedure stvaranja građevinske dokumentacije sa povećanom efikasnošću za projektovanje, proizvodnju, saradnju i razmjenu podataka.

Opširnije...

Izašao je AutoCAD 2019

Mnogo novosti kod Autodeska u aprilu. Izašao je novi AutoCAD 2019. Specijalistički softverski alati na AutoCAD platformi sada su pod jednom licencom pod imenom AutoCAD including specialized toolsets.

Pretplatite se na AutoCAD, a koristite specijalističke nadogradnje koje Vam trebaju. Jednostavnije ne može.

Opširnije...

Inova i Chaos Group

Inova je partner i zastupnik kompanije Chaos Group, najpoznatije po rezvoju rendering tehnologija od kojih je najpoznatija V-Ray. Od sada možete kupiti licencirani V-Ray, PhoenixFD, VRscans i Pdplayer.

Opširnije...

Izašao je 3DS Max 2019

Autodesk je i ove godine obogatio novim funkcionalnostima jednu od najpopularnijih generalnih 3D aplikacija na tržištu. Komercijalno je dostupna punih trideset godina sa velikom bazom korisnika. Izuzetno je popularan u domenu generisanja sadržaja za filmsku i gejming industriju. I dalje nudi nejzrelije alate za manipulaciju poligonima i hardsurface modelovanje.

Opširnije...

INOVA je Bricsys partner za BiH

INOVA informatički inženjering, d.o.o. Banja Luka stekla je status zvaničnog Bricsys partnera i resellera za Bosnu i Hercegovinu. Bricsys proizvodi kao što su BricsCAD Classic, Pro i Platinum predstavljaju jeftiniju alternativu Autodesk AutoCAD LT i AutoCAD platformama, sa mogućnošću nabavke permanentnih licenci.

Autodesk Open Doors 2017

Od 6. do 11. novembra 2017. godine učestvujemo u Open Doors danu. Sertifikacija će se održavati u prostorijama Inova ATC i ACC (Autodesk Training and Certification) centra.

Autodesk Open Doors je posebna prilika da se sertifikujete za neku od Autodesk aplikacija po 40% povoljnijim cijenama. Sertifikati su globalno priznati i relevantan su dokaz vašeg znanja.
Provjerite ili potvrdite svoje znanje i budite dio velike Autodesk Certified Professional porodice.

Opširnije...

Autodesk - Projektuj što poželiš

Zamijenite Vaše stare Autodesk licence za najnoviju verziju softvera uz popust od 20%... i oslobodite moć da projektujete bilo što.

Ponuda je vremenski ograničena i vrijedi do 20.10.2017. godine.

Opširnije...

Još članaka...