Product Design Extension za Fusion 360

U ovom članku:
Product Design Extension za Fusion 360

Povećajte mogućnosti 3D dizajna u softveru Fusion 360.

Osnovne mogućnosti 3D dizajna i modelovanja u Fusion 360 proširite dizajnerskim alatom koji pruža Product Design Extension. On predstavlja skup naprednih alata za 3D dizajn i modelovanje koji omogućava automatizovani pristup kreiranju složenih procesa dizajniranja proizvoda. Pomoću inteligentnih postavki i smernica značajno doprinosi poboljšanju performansi proizvoda i pripremi dizajna za proizvodnju.

 Prednosti proširenja za dizajn softvera Fusion 360:

  • Pojednostavljeno složeno 3D modelovanje

Poboljšajte učinak i estetiku svojih proizvoda pomoću skupova naprednih alata koji vam pomaže da jednostavno kreirate složenu geometriju.

  • Ušteda vreme pomoću automatizacije

Više vremena možete posvetite funkciji i estetici svog proizvoda korišćenjem specijalizovanog alata koji povećava efikasnost 3D modelovanja i ubrzava unošenje izmena u dizajn.

  • Brža proizvodnja boljih proizvoda

Poboljšajte performanse svoga proizvoda pomoću inteligentnih strategija za dizajniranje i bolje pripremite 3D dizajn.

Fusion 360 je integrisana CAD, CAM, FEM i PCB platforma koja se koristi za razvoj proizvoda. To je jednostavan i moćan alat za dizajniranje i projektovanje proizvoda, vizualizaciju, animaciju, izradu tehničke dokumentacije, ali i 3D štampanje, simulacije, proračune, projektovanje elektronskih komponenti i pripremu za proizvodnju.

Fusion 360 obuhvata ceo proces razvoja proizvoda u jedinstvenu cloud platformu koja je dostupna na MAC i PC računarima. Pruža mogućnost da se u realnom vremenu sarađuje na projektu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, pomoću desktop i mobilnih uređaja. 

Proširenja dostupna za Fusion 360 omogućavaju vam da otkrijete napredne funkcije tehnologije dizajna i proizvodnje. Otključajte pristup mogućnostima kao što su složene strategije obrade, generativni dizajn i radni tokovi aditivne proizvodnje.

Dostupna proširenja:

  • Fusion 360 – Product Design Extension
  • Fusion 360 – Simulation Extension
  • Fusion 360 – Generative design Extension
  • Fusion 360 – Machining Extension
  • Fusion 360 – Nesting & Fabrication Extension
  • Fusion 360 – Manage Extension

Do 31.10. 2022. Fusion 360 možete nabaviti sa 25% popusta.

Izvor: teamCAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp