Twinmotion je sada uključen u najam za Revit!

U ovom članku:
Twinmotion je sada uključen u najam za Revit

Došao je i taj dan…Twinmotion za softver Autodesk Revit sada je zvanično uključen u najam za Revit!

Kao deo nove strateške saradnje sa kompanijom Autodesk najavljene u septembru, ova nova integracije je prvi korak ka bolje povezanim tokovima rada koji uklanjaju tehničke prepreke i otvaraju nove kreativne puteve. Sa dodatkom Twinmotion za Revit, korisnici softvera Autodesk Revit mogu jednostavno da ožive svoje projekte i naprave vizualnizacije visokog kvaliteta u brzom, interaktivnom kreativnom procesu. Moguće je sve, od fotorealističnih fotografija, animacija do upečatljive virtualne stvarnosti.

Korišćenjem alata u realnom vremenu, možete da istražite više mogućnosti za istu količinu vremena; bolje angažovati zainteresovane strane istraživanjem projekta i uređivanjem u hodu, kao i kreiranjem iskustava koji vode ljude u budućnost u koju su ulagali.

Da biste počeli da koristite Twinmotion za Revit, prvo morate da ga preuzmete. Idite na stranicu Autodesk products and services i prijavite se. Potražite segment označen sa Twinmotion for Revit. Kliknite dugme „Access“ na i bićete preusmereni na stranicu sa koje možete da preuzmete instalaciju softvera. Pratite korake i uspećete.

Videćete novu Twinmotion ikonicu na traci za navigaciju. Zadržite strelicu miša iznad nje i kliknite „Open in Twinmotion“. Ovo će pokrenuti Twinmotion za Revit i omogućiti vam da kreirate direktnu vezu između dve aplikacije tako da možete da izvezete svoj model sa samo nekoliko klikova. Takođe ćete imati mogućnost da otvorite i ažurirate postojeći projekat. 

Ne treba vam Epic ID da pokrenete Twinmotion za Revit i koristite ugrađene mogućnosti, ali će vam jedan trebati da pristupite svemu što je sačuvano na cloud-u kao što je HDRI skies, kao i alati Quixel i Sketchfab. Tu takođe postavljamo svoje najnovije mogućnosti – uključujući 3D ljude, nameštaj i rekvizite – novi kompleti izlaze svakog meseca.

Prijava je besplatna, pa zašto se ne uključiti? Funkcionalnost koju nudi Twinmotion Cloud omogućava vam da delite prezentaciju i panoramu u web pretraživaču putem jednostavne URL adrese nije dostupno u ovom prvom izdanju – ali planiramo da ga ponovo implementiramo u buduće verzije za lakši pristup i integraciju sa Autodesk nalozima.

I to je to! Već danas možete da počnete da stvarate zapanjujuća iskustva u realnom vremenu na osnovu vaših arhitektonskih modela.

Izvor: teamCAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp