Autodesk Industry Collections

Paketi računarskih programa Autodesk Design Suites su povučeni iz prodaje.
Umesto njih devet, sada su u prodaji nova tri paketa:

  • Architecture, Engineering & Construction Collection i
  • Product Design Collection,
  • Media & Entertainment Collection.

Industry Collections su raznovrsniji po sadržaju softvera, a korisnicima nude mnogo više mogućnosti.

Najveća promena je u tome što su spojeni alati za visokogradnju sa alatima za geodeziju i niskogradnju u Architecture, Engineering & Construction Collection. Ovaj paket, između ostalog, sadrži Autodesk RevitAutoCAD Civil 3DAutoCAD Map 3D, AutoCAD Raster DesignAutoCAD Plant 3D i 3ds Max.

Paket za mašinstvo Product Design Collection je takođe proširen. Dodani su alati iz Factory Design Suite-a. Tako su Inventor ProfessionalAutoCAD MechanicalAutoCAD ElectricalFactory Design UtilitiesFusion 360 i 3ds Max uz standardne AutoCAD iReCap 360 Pro na izboru svakom korisniku ovog paketa.

Media & Entertainment Collection čine Maya i 3ds Max kao osnovne aplikacije, a MotionBuilderCharacter Generator i Mudbox ga upotpunjuju.

Uz sve pakete u toku pretplatničkog perioda korisnici dobijaju 25 GB prostora u računarskom oblaku, tehničku podršku elektronskom poštom, mogućnost korištenja licence u inostranstvu i najnovije verzije softvera.

Korisnici trajnih licenci Design Suite-a mogu preći na Industry Collections ukoliko to žele. Za korisnike čije su trajne licence Autodesk Design Suite-a na godišnjem održavanju se ništa ne menja. Oni će kao i do sada dobijati nove verzije softvera, koristiti sve povlastice i moći produžavati ugovor ukoliko to žele.

Više informacija možete dobiti od naših zaposlenih i na internet stranicama proizvođača www.autodesk.com/collections.

Za dodatne informacije o pretplati i njenim pogodnostima pogledajte www.autodesk.com/subscription.