Days
Hours
Minutes
Seconds

GeoINOVA Banja Luka najavljuje još jednu konferenciju u sklopu projekta Autodesk Designing Future Together pod nazivom ADFT Banja Luka 2024, koja će se održati 24. januara 2024. godine u Lanaco Technology Centru u Banjaluci.  

Tema konferencije “Savršen dizajn: 3D modelovanje i upravljanje podacima” naglašava značaj inovacija u industriji, a GeoINOVA ima ambiciozan plan za konkretno usmjerenje i razvoj. ADFT Banja Luka 2024 je prva konferencija u ovoj godini namenjena mašinskom proizvodnom sektoru, obuhvatajući sve segmente od projektovanja i planiranja proizvodnje do sklapanja gotovih proizvoda. 

Konferencija će biti prilika za razmjenu znanja, povezivanje i fokusiraće se na inovativne metode, tehnologije i strategije u 3D modelovanju i upravljanju podacima.  

Cilj konferencije je razbiti predrasudu da jedan softver rešava sve.  

Dva tematska dijela konferencije obuhvataju edukacijski segment s fokusom na alate poput Fusion 360, Inventor i Vault, te prezentacijski dio gdje će korisnici Autodeskovih softvera demonstrirati svoje pristupe 3D modelovanju i upravljanju podacima.  

Ulaz na konferenciju je besplatan, a GeoINOVA želi pružiti nezaboravno i inspirativno poslovno iskustvo svim učesnicima, promovišući razmjenu znanja i povezivanje u cilju unapređenja privrede u regiji. 

Vidimo se u Banjaluci! 

Predavači

Sponzori konferencije

TeamCAD je vodeća konsultantska kuća i Autodesk Gold partner u Srbiji, koja je specializirana za pružanje usluga konsultacije, obuke i implementacije softverskih rješenja u oblasti CAD/BIM tehnologije.

Od 2005. godine, TeamCAD je istaknuti Autodesk partner u Srbiji, s više od 3.500 kompanija na svojoj referentnoj listi klijenata.

Osim prodaje softvera, specijalnost TeamCAD-a obuhvata implementaciju najnovijih Autodesk CAD, BIM, GIS, CAM i tehnoloških rješenja za upravljanje dokumentima. To postižu kroz stalnu edukaciju i pružanje konsultantskih usluga.

TD SYNNEX je globalni lider među distributerima tehnoloških proizvoda, rješenja i usluga, s posebnim naglaskom na svojim raznolikim divizijama.

Datech, jedna od ključnih područja kompanije, fokusira se isključivo na proizvode i rješenja kompanije Autodesk, ističući se kao najveća divizija unutar TD SYNNEX-a.

Prijatelji konferencije

Nagradna igra

Dragi entuzijasti i ljubitelji 3D modelovanja,

Kako bi dodatno obogatili vaše iskustvo na ADFT konferenciji koja će se održati 24. januara u Banjaluci, pripremili smo nevjerovatne nagrade.

    • Fusion 360 godišnja licenca 
    • On-line obuka iz Fusion 360 za pet polaznika koji će moći unaprijediti svoje inženjerske projekte uz ovu izuzetnu softversku licencu!
    • Portir aplikacija za 10 sretnih dobitnika.
    • Deset sati besplatnog on-line konsaltinga za implementaciju rješenja za praćenje 2D i 3D tehničke dokumentacije.

Učešće vrijedi samo za pravna lica koja popune upitnik na dan konferencije. Link će biti dostupan na samom događaju. Jedna kompanija može aplicirati samo jednom!

Rok za prijavu za implementaciju : 31.01.2024.

On-line izvlačenje: 02.02. 2024.

Lokacija