Autodeskova rešenja za saradnju u AEC industriji

U ovom članku:
Povećana fleksibilnost. Integritet i dostupnost vaših podataka vitalni su za vaše poslovanje.

Kompanije poput vaše traže pametnije načine za upravljanje podacima i pojednostavljivanje saradnje na vašim projektima, bez obzira na to koji alat za projektovanje koristite.

Sa rastućom složenošću projekata i konkurentnim tržištima potrebno vam je rešenje koje je fleksibilno, povezuje vaše timove, podatke i tokove rada i donosi adekvatne uvide. Potrebno vam je rešenje koje vam jednostavno pomaže da brže i sa većom profitabilnošću isporučite bolje projekte.

Najviše od svega vam je potrebno rešenje koje je napravljeno za AEC, a ne office aplikaciju u oblaku koja ne može da obrađuje složene 3D datoteke ili serversko rešenje koje zahteva VPN.

To će vas samo usporiti.

Autodesk Docs – uključen u AEC Kolekciju

Autodesk Docs je zajedničko okruženje podataka zasnovano na oblaku koje pruža upravljanje dokumentima i kontrolu celom AEC projektnom timu. Pomoću Autodesk Docs-a AEC timovi mogu pojednostaviti saradnju i upravljanje podacima kroz celi proces od projektovanja do izgradnje, pojednostaviti tok pregleda i odobravanja dokumenata i udovoljiti ključnim industrijskim standardima.

Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate je rešenje za saradnju i koordinaciju projekata koje omogućava projektnim timovima da se usklade u izvršavanju projekta upravljajući celokupnim procesom saradnje i koordinacije projekta. Pomoću BIM Collaborate timovi zajednički mogu skratiti vreme potrebno za rad i poboljšati kvalitet projekta u okviru jednog rešenja zasnovanog na oblaku u sigurnom zajedničkom okruženju podataka sa pristupom temeljenom na ulogama, pregledom modela i oznakama, upravljanjem projektnim pitanjima, analizom promena i otkrivanjem kolizije elemenata kako bi se omogućilo bolje donošenje odluka, smanjile modifikacije, poboljšala produktivnost i ubrzala isporuka projekata.

Autodesk BIM Collaborate Pro

BIM Collaborate Pro je sledeća evolucija BIM 360 Design-a sa dodatnim funkcionalnostima – Model Coordination i Insight te pristupom Autodesk Construction Cloud-u. BIM Collaborate Pro je servis za timsku saradnju u projektovanju i koordinaciji koja omogućava rad sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme u programima: Revit, Civil 3D i Plant 3D. Nudi mogućnosti timskog rada, označavanja i pregledanja projekta, analizu kolizija i analitike projekta. Autodesk Insight omogućava arhitektama i inženjerima projektovanje energetski efikasnijih zgrada sa naprednim simulacijama i podacima o analizi izvođenja zgrada integrisanim u Revitu.

Uz BIM Collaborate Pro iskoristite:

Opsežnu podršku za datoteke koja pokriva preko 50 vrsta datoteka, uključujući MS Office 365, RVT, C3D, DWG, IFC i druge vrste Autodesk datoteka.

Poboljšana je efikasnost jer se vaši tokovi rada pokreću u oblaku. To znači brže vreme sinhronizacije, laku saradnju na daljinu i redovna poboljšanja i nadogradnje što sve donosi uštedu troškova direktno vašem poslovanju.

Sigurnost sa osamnaest nivoa dozvola za pristup možete osigurati da se pravi ljudi nalaze u pravom dokumentu u pravo vreme i tako da izbegnete sukob verzija. Takođe, oblak se dokazao kao sigurno mesto za pohranu i pristup podacima – a platforma Autodesk Construction Cloud dizajnirana je primenom najboljih praksi u klasi. Odgovornost za zaštitu vaših podataka preuzimamo ozbiljno.

Povećana fleksibilnost. Integritet i dostupnost vaših podataka vitalni su za vaše poslovanje. U Autodesku smo se založili za pružanje stabilne mreže i deljenje predstojećih rasporeda održavanja kako bismo osigurali da možete pristupiti onome što vam je potrebno kad god vam zatreba.

 

Tekst preuzet sa portala cadclub.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Podijeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Posljednje novosti