Besplatan webinar: „3ds Max – Kreiranje enterijera“

U ovom članku:
Besplatan webinar: „3ds Max - Kreiranje enterijera“

GeoINOVA u saradnji sa TeamCAD-om će vam omogučiti sat vremena kvalitetnog sadržaja na temu3ds Max – Kreiranje enterijerau formi besplatnog webinara 25.1.2024. godine u 10 časova.

Ukoliko ste zainteresovani da na realističan način svoje projekte predstavite investitorima i ostalim zainteresovanim stranama potrebno je da pravite vizualizacije koje će ozivjeti vaše ideje i prikazati ga kao deo stvarnosti. Važno je preneti atmosferu i ugođaj predviđenog enterijera, pružajući potpuni doživljaj kako bi prostor mogao da izgleda.

Ovaj webinar pruža priliku da se detaljnije upoznate s procesom arhitektonske vizualizacije, posebno fokusirajući se na kreiranje enterijera kroz softver Autodesk 3ds Max. Ovaj softver se koristi za 3D modeliranje, animaciju i renderovanje, pružajući uvid u kreiranje objekata, nameštaja i postavljanje svetlosnih elemenata.

Pridružite nam se i očekuje vas detaljno uputstvo o kreiranju željenog prostora. Takođe, saznaćete na koji način se prave materijali i teksture objekata (UVW Mapiranje), kao i koje su mogučnosti upotrebe opcija Modifier i Edit Poly tehnika.

 

Tema: „3ds Max – Kreiranje enterijera“

Datum i vreme održavanja: 25.1.2024. u 10h
Planirano trajanje webinara: 1h
Predavač: Bojan Uskoković, BIM modelar

 

Učešće na webinaru je besplatno, a broj mesta ograničen.

Ukoliko ste zainteresovani da pratite webinar, molimo Vas da popunite FORMU.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp