Webinar – Koraci u BIM-u

U ovom članku:
GEOINOVA Vas sa poziva na webinar!

Tech Data, kao globalni zastupnik Autodeskovih proizvoda, u saradnji sa autorizovanim partnerom iz Bosne i Hercegovine, Geoinovom iz Banja Luke, organizuje edukativni webinar 27.1.2022. Ovaj webinar je nastavak online konferencije AUTODESK – DIGITAL TRANSFORMATION DAY, koja je održana 21.10.2021. godine sa temom BIM-a.

GEOINOVA Vas sa zadovoljstvom poziva da se prijavite na ovaj webinar:

Koraci u BIM-u

Kada: 27.1.2022.

U koje vreme: 10:00-11:00h

Prijavite se ovde

Svi su već čuli za BIM, mnogi pričaju o njemu a neki ga i koriste – na mnoge različite načine. Mnogi se  pitaju da li je to nešto što bi i njima možda moglo koristiti? Ovom prilikom bismo popričali o tome koji su nivoi korišćenja BIM-a. Šta nam sve donose prvi koraci korišćenja Revita i šta možemo očekivati od nekih sledećih koraka implementacije BIM u načinu rada.

Vedran Orešić dipl.ing. arh. i BIM konsultant

Već čitavu deceniju je povezan sa BIM-om na različite načine. Svoje dugogodišnje praktično BIM iskustvo počeo je u arhitektonskoj firmi  de Architekten Cie. gde je učestvovao na mnogim BIM projektima – od konkursa do realizacija. Dalja iskustva sticao je kao saradnik na velikom broju BIM projekta različitih veličina i kompleksnosti i implementirajući BIM procese u arhitektonske firme. Kao BIM konsultant učestvuje u organizaciji i sprovođenju BIM projekata i pomaže različitim učesnicima da i sami ovladaju potrebnim BIM veštinama. Ponosan je što je kao Autodesk sertifikovani trener podučavao više stotina kolega naprednom načinu rada pomoću Autodeskovih alata. Aktivni je promoter BIM-a delovanjem kroz razna udruženja. Nedavno se pridružio Tech Data timu sa ciljem da pomogne što širem krugu kolega u prelasku na novi način rada.

Ovaj webinar je besplatan i edukativnog karaktera. Namenjen je arhitektama, građevinarima, geodetima, mašinskim i elektro inženjerima, vođama projekata, investitorima kao i svima drugima koji učestvuju u realizaciji građevinskog projekta, kao i studentima. Webinar će biti održan na hrvatskom jeziku.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp