Novosti sa ChaosGroup Keynote prezentacije

U ovom članku:
Izvršni direktor Chaos-a Peter Mitev predstavio je viziju budućnosti i kompanije.

Izvršni direktor Chaos-a Peter Mitev predstavio je viziju budućnosti i kompanije u okviru koje su multidisciplinarne industrije okrenute vizuelizaciji, bilo da se radi o arhitekturi, specijalnim efektima, animaciji, filmskoj industriji ili kreiranju novih proizvoda.

Upravo na tome su bazirali svoj rad i energiju kako bi predstavili nedavnu novu verziju V-Ray 5 renderera, ali i dva nova proizvoda Chaos Vantage i Chaos Cosmos.

Prilikom prezentacije, stavljen je akcenat na to kako navedeni programi i alati sa lakoćom funkcionišu zajedno i daju izvanredne rezultate na projektima, dok sa druge strane osvajaju i oduševljavaju klijente.

Chaos Vantage omogućava rad na kompleksnim 3D scenama u realnom vremenu gde se ray tracing odvija u realnom vremenu. Na ovaj način, možete odmah videti na koji način promene parametara (svetla, kamere, materijali) utiču na finalni rezultat. Ono što je jedna od glavnih prednosti je što prilikom dijaloga sa klijentima možete diskutovati na osnovu rendera finalnog kvaliteta i na taj način značajno štedeti na vremenu i posvetiti se dizajniranju i projektovanju.

Ukoliko ste zainteresovani, od danas pa do 2. juna možete se prijaviti za besplatnih godinu dana korišćenja Chaos Vantage-a ukoliko posetite ovu adresu.

Chaos Cosmos je biblioteka visoko kvalitetnih pametnih 3D modela koji perfektno odgovaraju mogućnostima V-Ray renderera. Uz pomoć ovih modela možete vrlo brzo izgraditi scenu koju ste zamislili, dodati HDR nebo ili elemente eksterijera i enterijera. Naravno, broj modela će vremenom biti upotpunjen kako biste na raspolaganju imali što više opcija za vaše naredne projekte.

Ono što je pored kvaliteta možda i podjednako važno – Chaos Cosmos je besplatan.

Na samom kraju predstavljen je i novi vizuelni identitet kompanije, novi logo i nove ikonice proizvoda kako bi upotpunili viziju kompanije za budućnost.

Prezentaciju možete pogledati na ChaosGroup YouTube kanalu.

Preuzeto sa: TEAMCAD.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp