Preuzmite TeamCAD Revit familije: Vrata

U ovom članku:
Preuzmite TeamCAD Revit familije: Vrata

TeamCAD je svoje višegodišnje iskustvo u kreiranju Revit familija pretočio u familije koje od sada možete besplatno preuzeti sa njihove stranice TEAMCAD REVIT FAMILIJE koja se nalazi u okviru odeljka DOWNOLAD. Korišćenjem njjihovih familija ćete značajno ubrzati radne procese prilikom kreiranja modela i uštedeti dragoceno vreme.

Familije vrata sastoje se od jednokrilnih i dvokrilnih familija vrata i pružaju korisnicima efikasnije i tačnije postavljanje otvora u zidovima. Svaka familija je definisana dimenzijama kroz tipske promenljive parametre. Materijal za svaki element tipa familije definiše se kroz parametre za materijalizaciju. Familije nisu vezane za specifičnog proizvođača.
 
Pored već objavljenih familija prozora i vrata, moćićete da preuzmete familije za zonu za odmor, dnevnu zonu, radnu zonu, trpezariju, kuhinju, 2D ljude, parking, 2D familije i oznake za prostorije. Ubrzo ćete, preuzimanjem sadržaja sa njihovoj stranice, imati kompletan set TeamCAD Revit familija koje ćete moći da koristite u svojim projektima.
 
Preuzimanje se vrši ćete tako što na stranici TEAMCAD REVIT FAMILIJE, u okviru odeljka DOWNOLAD, kliknuti na dugme PREUZMITE FAMILIJE (trenutno su dostupne samo familije Prozori i Vrata), a zatim pratite dalja uputsva. Na kraju ćete dobiti jedan Revit fajl sa bibliotekom.

Izvor: TeamCAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp