Preuzmite TeamCAD Revit familije: Zona za odmor

U ovom članku:
Preuzmite TeamCAD Revit familije: Zona za odmor

TeamCAD je svoje višegodišnje iskustvo u kreiranju Revit familija pretočio u familije koje od sada možete besplatno preuzeti sa njihovoj stranice TEAMCAD REVIT FAMILIJE koja se nalazi u okviru odeljka DOWNOLAD. Korišćenjem ovih familija ćete značajno ubrzati radne procese prilikom kreiranja modela i uštedeti dragoceno vreme.

Familije „Zona za odmor“ su napravljene za brže i lakše opremanje spavaćih soba. Revit set se sastoji od 9 familija (krevet samac, bračni krevet, garderober, komoda i noćni ormarić).
Pojedine familije imaju mogućnost podešavanja vidljivosti pratećih elemenata. Materijalizacija je definisana na nivou parametara za materijalizaciju tipa te familije. Familije nisu vezane za specifičnog proizvođača.
 

Pored već objavljenih familija prozora, vrata, moći ćete da preuzmete i familije za dnevnu zonu, radnu zonu, trpezariju, kuhinju, 2D ljude, parking, 2D familije i oznake za prostorije. Ubrzo ćete, preuzimanjem sadržaja sa naše stranice, imati kompletan set TeamCAD Revit familija koje ćete moći da koristite u svojim projektima.

 
 
Preuzimanje se vrši ćete tako što na stranici TEAMCAD REVIT FAMILIJE, u okviru odeljka DOWNOLAD, kliknuti na dugme PREUZMITE FAMILIJE (trenutno su dostupne samo familije Prozori, Vrata i Zona za odmor), a zatim pratite dalja uputsva. Na kraju ćete dobiti jedan Revit fajl sa bibliotekom.

Izvor: TeamCAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp