Simulation Extension za Fusion 360

U ovom članku:
Simulation Extension za Fusion 360

Napravite najbolju verziju svog proizvoda sa proširenjem Simulation Extension

Ovo proširenje za simulaciju će vam pomoći da istražite mogućnosti vašeg 3D dizajna – može li se proizvesti i pre proizvodnje utvrditi kako funkcioniše u stvarnim uslovima.

Strukturalnim, termičkim i eksplicitnim alatima za simulaciju analizirajte performanse i mogućnosti proizvodnje vašeg 3D dizajna kako biste bili sigurni da zadovoljava zahteve stvarnih uslove.

Prednosti Fusion 360 Simulation Extension:

  • Pristup različitim simulacijama

Simulirajte ono što vam je potrebno i obezbedite sebi pristup širokom spektru mogućnosti koje nude simulacije napredne analize konačnih elemenata.

  • Pojednostavite simulaciju CAD modela

Pojednostavite svoje simulacije CAD modela i simulacije studija. Uporedite izmene na dizajnu bez izvoza modela.

  • Osigurajte mogućnost oblikovanja plastičnih delova

Otkrijte, vizualizujte i predvidite kvalitet vašeg livenog plastičnog dela i koristite preporuke za izmene dizajna pre nego što zaključite svoj 3D dizajn.

Fusion 360 je integrisana CAD, CAM, FEM i PCB platforma koja se koristi za razvoj proizvoda. To je jednostavan i moćan alat za dizajniranje i projektovanje proizvoda, vizualizaciju, animaciju, izradu tehničke dokumentacije, ali i 3D štampanje, simulacije, proračune, projektovanje elektronskih komponenti i pripremu za proizvodnju.

Fusion 360 obuhvata ceo proces razvoja proizvoda u jedinstvenu cloud platformu koja je dostupna na MAC i PC računarima. Pruža mogućnost da se u realnom vremenu sarađuje na projektu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, pomoću desktop i mobilnih uređaja. 

Proširenja dostupna za Fusion 360 omogućavaju vam da otkrijete napredne funkcije tehnologije dizajna i proizvodnje. Otključajte pristup mogućnostima kao što su složene strategije obrade, generativni dizajn i radni tokovi aditivne proizvodnje.

Dostupna proširenja:

  • Fusion 360 – Product Design Extension
  • Fusion 360 – Simulation Extension
  • Fusion 360 – Generative design Extension
  • Fusion 360 – Machining Extension
  • Fusion 360 – Nesting & Fabrication Extension
  • Fusion 360 – Manage Extension

Do 31.10. 2022. Fusion 360 možete nabaviti sa 25% popusta.

Izvor: teamCAD

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp